18 mei 2020

10-12 november ’20: FHC Shanghai – Unieke kans!

FHC China – wordt ook wel vergelijken met de SIAL en Anuga van Europa. Het is de voornaamste F&B beurs in China voor retail en out of home producten en vormt de toegangspoort naar China! Alle takken uit de voedselindustrie komen hier samen en het brengt je direct in contact met Aziatische/ Chinese importeurs en distributeurs.

China draait weer als voorheen en na de Corona crisis is er nog meer vraag ontstaan naar kwalitatief goede en betrouwbare producten uit Europa. Iedereen staat te trappelen om na deze moeilijke tijd de zaken weer op te bouwen. Alleen kunnen wij nog niet fysiek afreizen naar China. Geen nood. Om hier op in te spelen hebben wij met de organisatie van de FHC Shanghai een uitgelezen mogelijkheid ontwikkeld om uw kansen voor 2021 te pakken en uw export naar China uit te breiden.

Wij laten de inkopers op de beurs uw producten ruiken, voelen en proeven! Verkopen en inkopen zoals dit zou moeten zijn! Wat houdt dit in:

  • Interne linkDe zekerheid op 50 hooggewaardeerde leads, matchend door jouw producten (gegarandeerd).
  • Een Nederlands sales team op locatie, die Chinees spreekt en expertise en kennis heeft in de voedingsmiddelenindustrie.
  • Eigen display fridge/showcase met gepersonaliseerde bestickering en aankleding. Aan jou de keus welke producten je hier presenteert. Middels 1 op 1 intakes kent ons sales team jouw producten straks door en door!
  • Jouw bedrijfsvideo gepresenteerd in de lounge tijdens de beursdagen en verschillende recepties.
  • Toegang tot FHC Match: Een online platform om voor de beurs al eenvoudig contact te leggen met potentiële inkopers.
  • Goedkopere transportmogelijkheden voor uw producten door scherpe prijsafspraken met transporteurs.
  • Een eigen product showcase op Ezbuy, JDGLE.com, Epermall en PDD (top marktplaatsen voor F&B in China). Dus nu al uw producten online zichtbaar voor Chinese inkopers!

En nog veel meer!

Dit alles voor éénmalig €3.495,- excl. btw. bij het verzilveren van uw missievoucher. Anders kost dit pakket je slechts €5995,- excl. btw. Het toesturen van samples is voor eigen rekening, maar ons team in China zorgt ervoor dat deze de beursvloer halen en straks goed zichtbaar zijn!

Spring nu in en maak China jouw target land!

Deze kans grijpen? Wij bieden 5 bedrijven een plek op de lounge! Bel nu 033-433 0131 of mail naar Daan@nec.nl voor meer informatie.