4 maart 2020

GEANNULEERD 25-28 november: Netherlands Pavillion Growtech Eurasia

GEANNULEERD -> nieuwe data 24-27 november 2021

Neem deel aan de agrarische beurs in Antalya die al jaren lang veel (internationale) bezoekers trekt!

Als sinds 2013 organiseert de Nederlandse Export Combinatie een succesvol Nederlands paviljoen wat ook in 2020 zal plaatvinden.

GROWTECH
In 2019 verwelkomde Growtech 606 exposantenbedrijven, waaronder 202 internationale bedrijven en tienduizenden nationale en internationale bezoekers op de locatie van 50.000 m² in Antalya Expo Center, Turkije – onder het hoofdthema ‘The Global Engagement of Agriculture and Technology’. Growtech 2019 had dit jaar een ander record van bezoekersaantallen verbroken met% 25 toename van het totale aantal bezoekers en% 50 toename van het aantal internationale bezoekers.

TURKEY

Met 7.500 hectare kassen is Turkije een belangrijk producent en exporteur van tuinbouwproducten.

De Turkse overheid wil investeren in technologie voor de tuinbouwsector. Zo stellen zij nieuwe leningen beschikbaar en willen zij 5.000 hectare aan moderne kassen realiseren. In de regio’s Dikil, Afyon, Aydin en Denizli is namelijk vraag naar moderne kassen, waarbij de geothermische energie gebruikt wordt. Dat biedt kansen voor Nederlandse ondernemers.

De kansen zitten vooral in de toelevering van high-end technieken en producten. Bijvoorbeeld voor turn-key bouwers en glastuinbouw-technologieleveranciers. Denk aan technologieën als computersystemen, verlichting, irrigatiesystemen en bemestingssystemen.

Bron: RVO.nl

NETHERLANDS PAVILLION

Voordelen:

  • Eigen stand in collectief Netherland paviljoen
  • Mogelijk korting met missievoucher verstrekt door Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)
  • Assistentie in voorbereiding en tijdens de beurs
  • Ervaring uitwisselen met andere deelnemers
  • Hoge zichtbaarheid door NL Netherlands branding

Kosten:
Deelname aan het Holland Paviljoen is mogelijk voor €495,- per m2 (excl. BTW). Dit is inclusief standbouw en (standaard)standinrichting, ondersteuning tijdens de beurs, catering en collectieve publiciteit en promotie. Het is mogelijk om deel te nemen vanaf stands van 9 m2.

CONTACT EN VRAGEN

Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met Sabrina Pauwels of via 033 433 0131.

Aanmelden kan via onderstaand aanmeldformulier. Met aanmelden gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.