29 oktober 2019

25 november: Matchmakingevent Sri Lanka Tuinbouw

Wilt u in contact komen met de delegatie?
Dat kan tijdens het matchmakingevent op maandag 25 november 2019. De delegatie bestaat uit 15 bedrijven die op zoek zijn naar oplossingen voor Plant Tissue Culture en Post Harvest Solutions.
In de middag zullen de individuele gesprekken voor u met één of meerdere Sri Lankaanse bedrijven plaatsvinden. Meer over de delegatieleden en hun interesses is te vinden in de profiellijsten:

Tijdstip/ programma

Matchmaking event at WHC
15.00Registration
15.30Welcome by RVO/NEC
15.35Presentation Dr. Kumudini Gunasekare (Agri-Business Specialist):
Agriculture Sector in Sri Lanka, investment opportunities and partnerships for Dutch companies
16.00 – 17.30B2B Matchmaking
17.30 – 18.00Network drink

 

Locatie
World Horti Center – Europa 1, 2672 ZX Naaldwijk

Aanmelden
Aanmelden voor het seminar en de matchmaking kan door het aanmeldformulier in te vullen en te sturen naar steven@nec.nl t.a.v. Steven Smit. Aanmelden kan tot 8 november 2019 en er zijn geen kosten aan verbonden. Overigens kunt u zich ook nog opgeven voor ontvangst delegatie op locatie (veldbezoek).

Deze missie wordt georganiseerd in opdracht van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland en in samenwerking met de Nederlandse Ambassade in Sri Lanka en de Wereldbank.

Achtergrond
Het doel van het Sri Lankaanse studiebezoek is om bij te dragen aan een duurzame tuinbouwsector en de economische ontwikkeling van Sri Lanka. Dit gebeurt door het delen van kennis met Sri Lankaanse tuinbouwbedrijven en vertegenwoordigers uit de publieke sector op het gebied Plant Tissue Culture en Post Harvest Solutions in de tuinbouw waardeketen.

De Sri Lankaanse tuinbouwsector heeft groei potentieel en biedt het land de mogelijkheid om minder afhankelijk te zijn van import. Daarnaast kan de sector bijdragen aan de nationale economie en export en helpt het bij het creëren van nieuwe banen. Om de kennis en het netwerk van de Sri Lankaanse tuinbouwsector te vergroten wordt daarom een studiebezoek georganiseerd dat bestaat uit een combinatie van kennisuitwisseling en B2B-activiteiten.