25 mei 2018

29 juni – 2 juli: Holland Lounge Iran

Via de Nederlandse Export Combinatie (NEC) kunt u deelnemen aan het Holland Lounge op de 25e editie van de jaarlijkse Iran Agro Food en Hospitality beurs. Deze beurs heeft de focus op voeding en drank en biedt u de mogelijkheid om face-to-face in contact te komen met Iraanse kopers. Wilt u uw export uitbreiden naar Iran? Neem dan deel aan de Iran Agro Food beurs!

Iran Agrofood beurs
De Iran Agro Food beurs is opgedeeld in 5 verschillende beurzen met elk zijn eigen discipline. De NEC zal een Holland Lounge organiseren op de Iran Food + Bev Tec beurs.

 

Waarom Iran Food + Bev Tec?

  • De export van food processing en verpakkingsmachines naar Iran is gegroeid naar 13.6% in 2016, wat een waarde van 317 miljoen euro vertegenwoordigt;
  • Iran is de derde grootste markt voor dit soort technologieën in het Midden Oosten;
  • Iran is een van ’s werelds 20 sterkste economieën en een regionale grootmacht met veel invloed.


De Iraanse foodsector
De Iraanse food en hospitality markt groeit zeer snel. Een aantal redenen hiervoor zijn te vinden in het feit dat Iran een grote energie voorraad heeft, een bevolking van 80 miljoen inwoners en een grote markt voor kapitaal en consumenten goederen. Daarnaast is Iran een land dat zich meer en meer op het in contact komen en inkopen van producten uit het Westen richt. In 2015 zijn 16,5 miljoen verpakte goederen verkocht in Iran en de verwachting is dat dit met 3% zal toenemen tot en met 2020.

 

De groeiende vraag voor processed en verpakt eten en drinken laat zien dat er een groeiende vraag is voor verwerkings- en verpakkingsmachines in Iran.

 

Informatie over de beurs

  • 25e editie
  • 3000 m2 beursvloer
  • Rond de 40,000 bezoekers uit de hele wereld
  • 300 standhouders uit meer dan 24 landen

 

Kosten
De kosten van een eigen stand in het paviljoen kunt u opvragen bij de NEC. Deelnamekosten voor de optie om gebruik te maken van de Holland lounge (zonder eigen stand) bedraagt 750,- euro.

Zie voor meer informatie omtrent deze beursdeelname de aankondiging, of neem contact op met Joost van Dam of Carianne de Boer of via +31 (0)33 4330 131.