18 maart 2019

UITGESTELD 31 maart t/m 3 april ’20: Gloednieuw Holland Paviljoen FHA Singapore

UITGESTELD; ivm met Covid-19 is de beurs verzet naar 2-5 maart 2021

Deelnemen aan het gloednieuwe Holland Paviljoen op de FHA Food & Beverage!

LAATSTE STAND BESCHIKBAAR!

Door de als maar toenemende welvaart in Azië is er stijgende vraag naar kwalitatief goede- en hoogwaardige voedingsproducten. Snelle verandering in lifestylepatronen zorgt ook voor een sterke groei in het gebruik van snacks en gemak goederen. Het moment dus voor de Nederlandse bedrijven om hierop in te spelen. Deze editie vindt plaats na de FHA HoReCa en heeft focus op de gehele Food & Beverage industrie. Verwacht wordt dat er ruim 48.000 professionals uit de gehele food & hospitality industrie naar deze beurs zullen komen om enerzijds de beurs te bezoeken en anderzijds te exposeren.  In heel Azië staat deze beurs dan ook bekend als dé grootste Food & Hotel beurs en trekt bezoekers wereldwijd.

Na succesvolle edities in o.a. 2016 en 2018, zal er ook in 2020 weer een Holland Paviljoen zijn. Dit keer op een nog betere locatie met een in het oog springend Holland design!

Zorg dus dat je er (weer) bij bent en vraag bij de verantwoordelijke Projectmanager Daan Busscher de verschillende deelname mogelijkheden aan.

Ook voor vragen over andere activiteiten in Azië bent u bij Daan in goede handen. Of meld u direct aan via het AanmeldformulierAlgemene voorwaarden FHA F&B Holland Paviljoen.